Go to top
About Us

Waze is de navigatieapp voor in de auto.

Waze is een van de best geteste navigatieapps op dit moment. De meeste maken gebruik van google maps, terwijl de Waze app meer opties heeft om te gebruiken. De Waze app heeft veel meer opties en mogelijkheden om je op de juiste manier van a naar b te brengen. Dit is een prima app voor dagelijks gebruik aangezien het op dit moment tot een van de meest actuele en best geteste apps behoort.

De Waze app is als beste uit de test van de ANWB gekomen voor de forensen automobilisten. Dit zijn reizigers die van huis naar werk reizen. Het is dus afhankelijk waarvoor de je navigatieapp gaat gebruiken.

Handige extra functies:

  • Actuele Brandstofprijzen
  • Flitspalen en trajectcontroles
  • Wegwerkzaamheden
  • Live verkeersinformatie
  • Herkenning van locaties zonder adres
  • Snelheidsherkenning

 

De Waze app kan je geld besparen!

De Waze app kan je ook wel beschrijven als een combinatie van google maps en flitsmeister-app. Zo zou je nog eens kunnen besparen in je portemonnee met de Waze app. Zo geeft de Waze app de actuele brandstofprijzen door waardoor je kan besparen op je brandstofkosten. Bekijk ook onze blog over bespaartips mbt brandstofkosten HIER.

Wat de Waze app ook als functie heeft is dat de app je snelheid kan meten en jij een waarschuwing krijgt als je net te hard op je gaspedaal trapt. Dit is natuurlijk perfect voor als je een wegdroom moment hebt achter het stuur en je de snelheid niet meer in de gaten hebt.

 

Navigatie met een sociale functie

De Waze app gebruikers zijn met elkaar verbonden. Zo worden alle verkeerscontroles en wegwerkzaamheden doorgegeven. Behalve het doorgeven van verkeerssituaties of controles is het ook mogelijk om andere Waze app gebruikers een rit aan te bieden. Dit maakt de Waze app uiteraard super sociaal door de mensheid met elkaar in contact te brengen. De Waze app heeft sinds kort ook de Waze carpool app geïntroduceerd. De carpoolapp is als pilot begonnen en na succesvolle resultaten officieel geïntroduceerd.

 

 

Leave Comments