Go to top
About Us

Vluchtvertraging of annulering? Misschien heb jij wel recht op een vergoeding?

Eindelijk is het dan zo ver. Je koffers zijn gepakt en alle vakantie voorbereidingen zijn afgerond. Klaar om te vertrekken. Daar kom je aan op het vliegveld met volle verheuging op de reis naar plaats van bestemming. Vertraging of annulering kan je humeur flink verpesten. Vooral als je een aansluiting mist van een tussenstop.

Wat zijn eigenlijk je rechten en plichten met betrekking tot schadevergoeding? In hoeverre dient een vliegmaatschappij schadevergoedingen te verstrekken? Dat zijn vragen waar de meeste over nadenken maar nooit wat mee doen. Veel te ingewikkeld wat uiteraard voor de meeste ingewikkelde materie is.

AirHelp zit over de hele wereld verspreid met juristen die de rechten en plichten met betrekking tot een schadevergoeding voor je kunnen uitzoeken. Dit kan voor vluchten gedaan worden die niet ouder zijn dan drie jaar. AirHelp zoekt uit of je in aanmerking komt voor een vergoeding en die nemen de verantwoordelijkheid op zich. Er zijn in de afgelopen 6 jaar meer dan 13 miljoen reizigers geholpen aan adviezen en compensaties. AirHelp zit in meer dan 30 landen en zijn toegankelijk doordat ze de diensten in 16 talen aanbieden. De drempel om een zaak te beginnen tegen een vliegmaatschappij is groot. AirHelp verlaagt deze drempel en maakt het proces toegankelijk voor iedereen.

AirHelp zorgt ervoor dat de wet en regelgeving omtrent vergoedingen en compensaties worden verbeterd. Dit doen ze door ervoor te zorgen dat er uitspraken van zaken komen waardoor de uitspraken gebruikt kunnen worden in nieuwe zaken. Dit noemt men ook wel jurisprudentie opbouwen. Behalve over compensatie en vergoedingen heeft AirHelp een heleboel informatie over andere onderwerpen als het gaat om reisadviezen. De informatie gaat vooral om de rechten en plichten met betrekking tot vergoedingen als reiziger en vliegtuigmaatschappij.

 

Dus wil jij weten hoe je tijdens een vluchtvertraging geld terug kan ontvangen en hulp bij het indienen van je claim? Zie onderstaand hoe het werkt en bekijk de website voor alle algemene voorwaarden.

Hoe werkt het?

 

air help

 

Bekijk onderstaande filmpje over AirHelp!

Leave Comments