Go to top
About Us

Vegan in Amsterdam? Download de gratis E-book!

Nog een gelukkig nieuwjaar en de beste wensen vanuit team SMOOF!
Het is 2020, het begin van een nieuw decennium.
Tijd om te werken aan een betere versie van jezelf:  ”New Year New Me ” 

Een van de vele nieuwjaarsresoluties is het minderen van het eten van vlees. Dit komt voornamelijk door verschillende onderzoeken en informatieve documentaires (Zoals Cowspiracy of The Game Changers) die aantonen dat het nuttigen van (teveel) vlees een negatieve impact heeft op het menselijk lichaam, het milieu en ook vanwege het welzijn van de dieren. Het is tegenwoordig daarom ook een trend dat mensen hun levensstijl aanpassen door plantaardig voedsel te eten en te minderen of het helemaal niet eten van vlees. Het bovenstaande is dus ook de reden dat men tegenwoordig;  Vegetarisch, Flexitarisch, Pollotariërof zelfs Veganistisch worden.

Om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een van de doelen in het nieuwe jaar en jullie te voorzien van alle informatie op het gebied van Vegan Hotspots in Amsterdam, zullen wij fungeren als Gids die jullie wegwijs zullen maken tijdens een bezoek aan Amsterdam om bij te dragen aan een optimale Vegan ervaring.

In een wereldstad als Amsterdam is er voor ieder wat wils, zo ook voor Veganisten.

De pioneers op het gebied van alle Vegan ins-and-outs in Amsterdam is Vegan Food Amsterdam. Zij houden zich bezig met het verzamelen van allerlei informatie omtrent de Vegan Lifestyle voor Amsterdammers en voor bezoekers van de stad.

Hun website is DE stadsgids voor Vegans en bevat up-to-date informatie over

 

Daarnaast hebben ze een waanzinnige Vegan Blog waar zij zich niet alleen richten op Amsterdam maar informatie vrijgeven over diverse Vegan Topics. Dus of je nou op zoek bent naar vegan kaas, vegan chocolade of misschien zelfs een Vegan restaurant wilt bezoeken in Amsterdam, alle informatie is verkrijgbaar.

Veganfoodamsterdam heeft als eerste Vegan-organisatie een GRATIS E-BOOK op de markt gebracht die opereert als een How-to-guide op het gebied van Vegan met alle informatie die je nodig hebt om te kunnen overleven als Vegan in Amsterdam.

Klik hier voor een overzicht van de Beste Vegan Hotspots tijdens jouw bezoek aan Amsterdam.

Ben jij geen Vegan, maar wel geintresseerd in de lifestyle of zou jij hier meer over willen weten? Bekijk de verschillende Blog-Posts die op hun website geplaatst zijn voor meer informatie.

Belangrijk: De website en de E-book zijn geheel in het engels. Maar mocht je moeite hebben kun je gemakkelijk via je computer de webpagina vertalen naar het Nederlands (Rechtermuisknop, Translate to Netherlands) Zo, heb je weer wat bijgeleerd in 2020!

Dus wil jij ook op de hoogte blijven van alles waar Veganfoodamsterdam zich mee bezig houdt, klik dan hier! en klik op de onderstaande link voor het downloaden van de Vegan E-BOOK.

Leave Comments