Go to top
About Us

Top 10 PRIDE Collecties van designer lifestyle brands

Net als ieder jaar, zijn er weer een handvol gerespecteerde lifestyle designer brands die hun eigen PRIDE producten lanceren naar aanleiding van de PRIDE week. Mede om een statement te maken dat zij achter iedere vorm van vrijheid staan. Dit reflecteerd dan ook in de producten mede door de kleuren die zij verwerken in de producten. De kleuren die hier naar voren komen, zijn de kleuren die staan voor de LGBT-community. Merken die hieraan participeren, staan volledig voor het uitten van je seksuele geaardheid met zelfexpressie als uitgangspunt en laten dit in de productfotografie en de collecties sterk naar voren komen. Ook wordt er een deel van de opbrengst gedoneerd aan organisaties die opkomen voor vrijheid, tolerantie en gelijke rechten voor iedereen.

Niet alleen zit er een sterke boodschap achter de collecties, maar zijn de meeste producten ook SMOOF! Unieke designs, en opvallende producten en designs die kleurrijke patronen bevatten. Perfect om te rockten tijdens verschillende gelegenheden. Deze artikelen zijn door iedereen te dragen!

In het onderstaande overzicht belichten wij 10 lifestyle designer brands die participeren een bijdrage leveren aan de PRIDE beweging wat heeft geresulteert in SMOOF collecties bestaande uit verschillende product groepen.

 

TOP 10 #PRIDE COLLECTIES.


1. ADIDAS

adidas Pride collectie
adidas heeft altijd kleurrijke producten die perfect te combineren om zelf een pride-outfit te creëren. Maar ook dit jaar, hebben zij specifieke producten designed die vol in het teken staan van #PRIDE. Hierbij moet je denken aan verschillende sneaker modellen zoals onder andere: Ozweego, Continental 80, De terugkerende Nizza, Ultra Boost 19 en Temper Run schoenen die allemaal lichte details bevatten van de regenboog kleur.
Los van Sneakers hebben zij ook voor de welbekende Adilette Slippers een PRIDE model uitgebracht, Trefoil hoodies, shorts en T-shirts.
Met de pride collectie proberen zij de wereldwijde katoenteelt te verbeteren door samen te werken met het ‘Beter Cotton Initiative’

Benieuwd naar de PRIDE collectie van ADIDAS? Klik hier!


2. DIESEL


De Diesel PRIDE collectie is SMOOF! De 46-tellende collectie bestaat uit: Hoodies, Caps, Sokken, T-shirts, Tanktops, Shorts, Zwemshorts,  Underwear, Strandlaken en Slippers. Alle producten zijn unisex en vooral in het teken van PRIDE, wordt er ook geen onderscheid gemaakt tussen mensen en is de collectie dus gemaakt voor iedereen die deze wilt rocken.
In samenwerking met de OTB foundation, zullen zij een donatie maken aan ”The Stonewall inn gives back initiative (SIGBI)”.
Zij staan voor gelijkheid en tolerantie. Diesel support de organisatie, die zich inzet voor sociale initiatieven die wereldwijd opereert om hun statements kenbaar te maken.

Benieuwd naar de PRIDE collectie van DIESEL? Klik hier!


3. TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger Pride Collectie
De pride collectie van Tommy is wat minimalistischer en bevat maar 11 artikelen. Hierdoor niet minder SMOOF! De gruwelijkste items van de pride-collecties bestaan uit een heuptas en slippers met hierin de regenboogkleuren verwerkt. Ook voor de dames hebben zij lingerie uitgebracht met een stoer cross-over design.

Benieuwd naar de PRIDE collectie van TOMMY HILFIGER? Klik hier!


4. CALVIN KLEIN


Naar aanleiding van de PRIDE week, heeft Calvin Klein een PRIDE week campagne-pagina gecreerd waardoor je dus makkelijk kunt navigeren naar de PRIDE producten naar keuze. Waaruit bestaat de Calvin klein PRIDE collectie?
SMOOF Hoodies, Heup-tasjes, T-shirts, Caps, Slippers, Tote-Bags, Sleutelhangers en wat natuurlijk niet kan ontbreken, een groot aanbod aan PRIDE underwear. Erg uniek, en niet eerder gezien bij andere aanbieders van PRIDE producten. Namelijk, CALVIN KLEIN spelden in het teken van PRIDE. Deze kun je dus ieder festival seizoen vastmaken aan je Spijkerjas of een basic T-shirt om zo toch je bijdrage te leveren aan de movement.
Calvin Klein doneert aan de Human Rights Campaign Foundation ter ondersteuning aan de LGBTQ-Gelijkheid.
Benieuwd naar de PRIDE collectie van CALVIN KLEIN? Klik hier!


5. LEVI’S

Levi's Pride Collectie
Levi’s 11 product-tellende PRIDE collectie is ook erg minimalistisch. Bestaande uit Tank-tops, T-shirts, Jeans-items, sokken en accessoires.
Belangrijk feitje: 100% van de netto-opbrengst van onze Pride-collectie gaat naar OutRight Action International, een organisatie die zich inzet voor de mensenrechten van de LGBTQ+-gemeenschap over de hele wereld. Wel SMOOF dat Levi’s transparant is over de donaties van de opbrengsten van de PRIDE collectie. 
Benieuwd naar de PRIDE collectie van LEVIS? Klik hier!


6. CONVERSE


Als consument heb je de keuze uit 30 verschillende PRIDE artikelen die regenboog-details bevatten. De T-shirts, Low-Top & High-Tops sneakers en heuptasjes. Wat SMOOF is, dat de schoenzolen van de PRIDE artikelen regenboogkleuren bevatten.
De PRIDE schoenen te personalizeren zijn. Dus je bent volledig vrij in het creeren van je eigen design en jouw creatieve geest aan het werk te laten gaan door jouw schoen, echt jouw eigen te maken!
De jaarlijkse PRIDE collectie van Converse levert bijdragen aan lokale en wereldwijde LGBTQ+ partners waaronder het ”It Gets Better-Project”. 
Benieuwd naar de PRIDE collectie van CONVERSE? Klik hier!


7. H&M

H&M Pride Collectie
H&M hoort misschien niet in het rijtje van designer lifestyle brands, maar de PRIDE collectie is toch de moeite waard om te benoemen. De 40-tellende betaalbare collectie bevat producten tussen de €7,99 en €59,99. Er wordt niet vermeld of de opbrengsten van de producten worden gedoneerd aan een organisatie, maar dat zal vast wel zo zijn.
Benieuwd naar de PRIDE collectie van H&M? Klik hier!


8. POLO RALPH LAUREN

Ralph Lauren Pride Collectie #RLPride

De #RLPride collectie is super SMOOF! De landingspagina bevat erg SMOOF content en productfotografie, je ziet dat er veel tijd is gestoken in het lanceren van de campagne. De collectie bestaat uit Polo’s, Hoodies, Caps en een Tote-Bag. Het logo van Ralph Lauren wordt op een dope manier naar voren gebracht in de collectie.
Donaties en opbrengsten van de collectie zullen worden gedoneerd aan de Stonewall Community Foundation.
Benieuwd naar de PRIDE collectie van POLO RALPH LAUREN? Klik hier!


9. UNDER ARMOUR


De Under Armour collectie is een 4 product tellende PRIDE collectie om toch tijdens PRIDE week sportief te blijven. Het productaanbod in de US bevat meerdere producten dan er in Europe worden aangeboden. Dus mocht je interesse hebben in Under Armour Pride producten, dan zul je deze vanuit de US moeten bestellen. De schoenen die in Europa worden aangeboden zijn €120,- en verkrijgbaar in meerdere maten. Of de opbrengsten worden gedoneerd is geen informatie over te vinden.
Benieuwd naar de PRIDE collectie van UNDER ARMOUR? Klik hier!


10. CROCS

Vinden jullie het bovenstaande product SMOOF? Dat is dan je goed recht. CROCS verkoopt namelijk ook embleems om zo je producten te pimpen met rainbow details. Ook CROCS maakt geen deel uit van lifestyle brands maar als we het toch hebben over het vieren van vrijheid, gun je tenen wat vrijheid en laat ze lekker luchten.

Benieuwd naar de PRIDE collectie van CROCS? Klik hier!


Ben jij opzoek naar meer SMOOF Blogs?
Klik op een van de links voor inspiratie.

FASHION
LIFESTYLE
DEALS
RANDOM

 

Leave Comments