Go to top
About Us

Stocard is de Portemonnee voor al jouw klantenkaarten!

Bewaar jij al jouw pasjes nog in je portemonnee? Waarom zou je dat nog doen? Stocard is de oplossing om al jouw pasjes te bundelen in een app. De app is toegangelijk voor iedereen en gemakkelijk te gebruiken. Stocard is wereldwijd bekend en in meerdere landen actief in gebruik.

Het gebruik van contact geld neemt steeds meer af. De meeste maken gebruik van een pinpas om de betalingen te doen. Toch loop je met een dikke portomonnee met allerlei pasjes. Denk aan een bonuskaart van de AH of een klantenkaart van de kruidvat en ga zo maar door… De perfecte oplossing om dat te voorkomen is de Stocard app. In deze app kan je alle pasjes op een gemakkelijk manier in een app bundelen. Zo heb je alle pasjes en voordeelkaarten bij de hand. Op deze manier is het dan ook bijna onmogelijk om een pasje vergeten mee te nemen of om een actie te missen.

Behalve dat je al jouw pasjes in een overzicht hebt, weet deze app dankzij locatiebepalinig ook welke pas je precies nodig hebt. Dit scheelt je natuurlijk al het zoekwerk bij de kassa.

Hoe werkt Stocard?

De Stocard app is makkelijk te gebruiken. Je zoekt de merken in de app op, scant of typt de code op je pasje en voegt het toe aan je eigen lijst. Voor alle zekerheid heb je nog de mogelijkheid om een foto maken van je pas en toe te voegen. Op deze manier weet je zeker dat je gebruik kan maken van je voordeelkaart bij de kassa.

Onder het mom van niet geschoten is altijd mis, zou ik jullie aanraden om de app te downloaden en het uit te proberen met een klantenkaart die je het meest gebruikt. Bevalt dit goed dan voeg je de rest van de klantenkaarten toe in de app.

Leave Comments