Go to top
About Us

Gamend een baan vinden? Download de PlaytoWork app

Zit jij op het MBO en ben je opzoek naar een (bij)baan of stage, maar weet je niet precies wat je wilt of vind je het moeilijk om werk te vinden dat bij je past? Daar is wat op bedacht, namelijk: Play To Work.


Play to work is een applicatie die jou op een spelende manier inzicht geeft over wie jij bent en wat voor baan er bij jou past. Ook zijn er werkgevers die verbonden zijn met de applicatie, die dus op deze manier kandidaten vinden waar zij naar zoeken. Klinkt gek hé? Toch zijn er al zo’n 45.000 MBO’ers die een profiel hebben aangemaakt. Je hoeft voor de aangeboden functies niet afgestudeerd te zijn omdat er ook genoeg aanbod is om werk te vinden zonder diploma.

Kom direct in contact met werkgevers via whatsapp, email of telefoon. Door de Play To Work app heb jij gelukkig niet meer te maken met ouderwetse sollicitatie procedures. SMOOF toch?

Hoe werkt Play To Work?

  • Download de app en registreer je.
  • Speel games die door werkgevers worden aangeboden of die bij jou passen.
  • Verkrijg inzicht en kennis na het spelen van iedere game.
  • Ontdek welke baan bij jou past (aansluitend op jou opleiding of op jou als persoon)
  • Er zijn wekelijks nieuwe verassende vacatures voor banen, bijbanen en stages.
  • Voor meer informatie over hoe het werkt? Klik hier.

 

Het klinkt allemaal leuk, spelletjes spelen voor het vinden van een nieuwe baan. Het is een innovatief arbeidsbemiddelingsplatform met als doel om jongeren bewuster te maken van zichzelf en meer zelfinzicht te verkrijgen. Het achterhaald wie jij bent, wat jou interesses zijn en helpen dus betere keuzes te maken voor het vinden van een nieuwe stap in jouw loopbaan carrière. De applicatie draagt dus perfect bij aan loopbaanoriëntatie en –begeleiding.

Download de app en ontdek het zelf.
Alle Iphoners, klik hier. Alle Androiders, klik hier.

Leave Comments