Go to top
About Us

Dit kan niet waar zijn. €50,- voor Kostuums & Pakken | Alain Dupetit

Dit kan toch niet waar zijn!? Volledige kostuums en (drie-delige) pakken voor €50,- De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want het merk Alain Dupetit maakt het mogelijk. Er is genoeg keuze, meer dan +75 pakken waar jij uit kunt kiezen.
Haat jij het ook, het aanschaffen van een pak voor een sollicitatie gesprek, bruiloft, meeting of een andere speciale gelegenheden die je waarschijnlijk toch maar eenmalig zal dragen. Stop met het spenderen van teveel geld voor eenmalige gelegenheden die uiteindelijk zullen wegrotten in je garderobekast.

Alain Dupetit heeft pakken vanaf €50 die er prima uitzien.  Ga zelf maar op onderzoek uit en check reviews van de Alain Dupetit pakken. De prijs-kwaliteitsverhouding voor de aangeboden pakken zijn uitzonderlijk.

De producten zien er erg goed uit en uitstekend te dragen tijdens bepaalde gelegenheden. Tuurlijk vergelijken wij deze producten niet met Italiaanse maatpakken, dat is ook niet wat je kunt verwachten voor zo’n bedrag.

Hoe kan het de pakken zo goedkoop zijn?

Zij produceren hun eigen kostuums, wat ervoor zorgt dat zij de kosten van allerlei tussenpartijen kunnen overslaan. Het is zo, dat producten die vaak in dezelfde fabrieken worden geproduceerd, 10x zo duur worden verkocht door er een bepaald label op te plakken. Het is een tailorfamilie die zich al 40 jaar bezig houden met het maken van maatpakken, dus ervaring zullen zij wel hebben. Doordat zij alleen online opereren via hun online-store besparen zij veel kosten, die zij hierdoor dus ook niet hoeven door te berekenen op de consument.

De website ziet er erg goed uit, professionele product-fotografieen van hoge kwaliteit waar ook er goed in te zoomen is op de producten, reviews per artikel van (meestal) tevreden klanten en voorzien je ook van product informatie.

Alain Dupetit heeft ook combinatie-deals waarbij 3 pakken voordelig aangeschaft kunnen worden voor €150,-. Dat is toch geen geld voor 3 pakken!? Wel zullen wij jullie adviseren eerst eenmalig een pak te bestellen, test de kwaliteit. Voldoet deze aan jouw verwachtingen, dan kun je meerdere pakken aanschaffen.

Aangezien de producten worden verstuurd vanuit Canada, is het goed om van tevoren eerst jezelf goed op te meten voordat je een product besteld om retourh oofdpijn te voorkomen. Weten hoe je jezelf moet opmeten voordat je een Alain Dupetit product aanschaft, klik hier.

Hou er wel rekening mee, omdat deze vanuit Canada worden verzonden de verzendkosten €21,95,- bedragen voor verzending naar Nederland. Dus als je slim bent, bestel je samen met je vrienden om zo te kunnen besparen op verzendkosten. Maar eerlijk gezegd, zijn de pakken zo goedkoop, dat dat volledig compenseert met de verzending.

Leave Comments