Go to top
About Us

Creativiteit wordt rijkelijk beloond – Battle of Concepts

Heb jij slimme oplossingen voor problemen? Ben je een creatief persoon die gemakkelijk bedrijfsproblemen op een creatieve manier weet op te lossen? Dan is Battle of Concepts wellicht een platform waarmee jij een goed zakcentje kunt verdienen. Battle of Concepts is in het leven geroepen om creativiteit te belonen.

Wat is Battle of Concepts?
Battle of Concepts is een platform, waarbij corporaties, de publieke sector en NGO’s en problemen waar zij tegenaan lopen aanbieden en personen met de beste oplossingen worden beloond met een (vaak) hoog geldbedrag. Als slimme student, of creatieveling is het dus perfect. Nu kun jij eindelijk betaald worden voor het inzetten van een van de competenties die jij hebt weten te perfectioneren tijdens je studie, namelijk: Oplossingsgerichtheid.

Als jij op een creatieve en innovatie manier een bedrijfsprobleem weet op te lossen, kun jij prijzen verdienen tot wel €15,000. Ook is een van de mogelijkheden dat er een budget beschikbaar wordt gesteld om zelf aan de slag te gaan met het oplossen van het probleem.

Overzicht opdrachtgevers
De opdrachten die worden geplaatst op het platform, zijn niet de minste bedrijven. Onderstaand een kleine glimp van participerende bedrijven afgebeeld die zich als opdrachtgever hebben aangemeld en een businesscase of bedrijfsprobleem hebben laten oplossers door innovators.


HIER kun jij alle bedrijven vinden die een opdracht geplaatst hebben op Battle of Concepts inclusief de Challenge en de prijs.

Hoe werkt Battle of Concepts?
Onderstaand zijn de stappen uitgewerkt hoe jij kunt deelnemen als innovator aan Battle of Concepts.
1. Meld je aan
2. Kies jouw challenge
3. Lees de opdracht
4. Bedenk en upload jouw innovatieve concept/startup
5. Jurering en uitslag
6. Win prijzengeld, (start)kapitaal, een vervolgopdracht of een partnership

Meer weten over hoe het werkt? Klik HIER voor veelgestelde vragen.

Belangrijke informatie

  • Afhankelijk van de Challenge, is het voor iedereen mogelijk om zich aan te melden als innovator. Bij jonger dan 16, zul jij wel toestemming van je ouders moeten krijgen.
  • Aanmelden voor het platform is geheel vrijblijvend.
  • Je kunt tegelijkertijd onbeperkt deelnemen aan verschillende challenges.
  • Ook kun jij onbeperkt, verschillende concepten submitten per challenge.
  • Je kunt ook als groep meedoen, deze mag bestaan uit maximaal 4 personen. (wel dient iedereen een eigen account te hebben)
  • Het prijzengeld wordt twee weken na de uitslag van de challenge uitgekeerd.
  • BELANGRIJK: Als deelnemer aan een challenge ga je er met de inzending van je concept mee akkoord dat je concept de CC0 licentie van Creative Commons krijgt toegewezen (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in voorwaarden van een challenge). Hiermee kan de opdrachtgever je concept naar alle vrijheid gebruiken en naamsvermelding is daarbij niet verplicht.

 

Deelname aan Battle of Concepts, en vooral het winnen kan ook zorgen voor een eventuele kans op een betere toekomst, aangezien het winnen van een challende erg goed staat op jouw CV en je hierdoor ook in contact kunt raken met verschillende organisaties.

Wij schrijven niet alleen over de latest fashion trends maar brengen ook onderwerpen in kaart die meer onder de aandacht moeten worden gebracht. Hopelijk raak jij hierdoor geinspireerd, en wie weet submit jij wel het volgende winnend concept. Dat zou pas SMOOF zijn!

Jouw creativiteit is geld waard. Join de Community of Innovators. Waar wacht je nog op?

Leave Comments