Go to top
About Us

Beleggen met je wisselgeld kan met PEAKS.

Beleggen klinkt voor de meeste heel erg ingewikkeld en is voor de meeste ook ingewikkeld. Wat is dat nou eigenlijk dat beleggen? Het is geld investeren in bedrijven die het geld gebruiken om te groeien. Als de waarde van het bedrijf groeit dan groei jij mee met het geïnvesteerde bedrag. Groeit het bedrijf niet? Dan ben je het geïnvesteerde bedrag kwijt. Dit is uiteraard heel erg kort door de bocht en in een notendop omschreven. Het is slechts voor de beeldvorming voor de gene onder ons die er nooit wat van hebben gehoord.

Gelukkig hoef je zelf niet veel verstand te hebben van het beleggen om gebruik te maken van de PEAKS app. PEAKS belegt in verschillende aandeelfondsen en obligaties in verschillende sectoren over de hele wereld. De voordelen hiervan zijn dat de kansen worden verspreid. De PEAKS app bepaald zelf in welke index fondsen geïnvesteerd gaat worden. De PEAKS app is een onderdeel van de Rabobank. Het is ontwikkeld om gemakkelijk met je wisselgeld laagdrempelig de mogelijkheid te hebben om te beleggen.

Het werkt als volgt bij alle betalingen die je doet zorgt de app ervoor dat het betaalde bedrag wordt afgerond naar boven. Dat kleine bedrag komt op je PEAKS app met een eigen account. PEAKS gaat voor jou aan de slag met het beleggen van het gespaarde bedrag. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om zelf geld bij te doen of af te halen.

Het is een laagdrempelige app. Je hebt ook verschillende vormen van risico nemen. Hoe hoger de risico hoe meer kans op rendement. Logisch omdat  je een groter risico neemt op het verliezen van je geld. In onderstaande afbeelding zie je de gradaties van risico nemen waar je uit kan kiezen.

Als tip geven zowel PEAKS als SMOOF mee dat je alleen bedragen moet investeren die je ook daadwerkelijk kan missen. Er zit natuurlijk
altijd een kans bij dat je het geïnvesteerde bedrag kan verliezen. Het is dan niet de bedoeling dat je dan zonder geld komt te zitten voor bijvoorbeeld onvoorziene uitgaven.

Bekijk hier een filmpje over de PEAKS APP!

1 Comment

  1. Martin

    november 07, 2019

    Ik heb 6 maanden geleden een account aangemaakt en mijn rendement ligt momenteel boven de 8%. Ik vind het een geweldige app.
    Indien u ook een account aanmaakt ontvangt u €5,- tegoed met code: MARTIDMBW

Leave Comments